Medarbetare berättar
Möt några av våra medarbetare - kanske dina framtida kollegor - och hör vad de har att berätta.

Mikael

Konsultchef, Stockholm

"jag får möjlighet att hjälpa mina konsulter att utvecklas"


  • Vad har du för roll just nu? Och vad är dina primära arbetsuppgifter

Jag jobbar som konsultchef på Lexicon IT-konsult och ansvarar för att våra konsulter har det så bra som möjligt på sina respektive uppdrag. Jag jobbar även med nyrekrytering av tekniker till Lexicon IT-konsult.

  • Vad var det som fick dig att vilja arbeta på Lexicon IT-Konsult?

Jag har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering inom IT-branschen men har inte tidigare haft möjlighet leda medarbetare. Här på Lexicon IT-konsult fick jag möjlighet att utvecklas inom personalledning samtidigt som jag kan nyttja mina tidigare erfarenheter.

  • Vad är roligast med ditt jobb?

Jag har väldigt varierande arbetsuppgifter samt att jag får möjlighet att hjälpa mina konsulter att utvecklas i sina roller som tekniker.

  • Vad har du för tidigare bakgrund/utbildning?

Jag har läst beteendevetenskap med inriktning på IT-miljöer på Umeå universitet samt jobbar med användarsupport på Ericsson. Sen har jag arbetat med rekrytering inom IT i 7 år.

  • Vad är det mest spännande du har lärt dig under din tid med Lexicon IT-konsult?

Här jobbar jag med människor på ett sätt som jag inte har gjort tidigare, vilket utmanar mig. Jag är involverad i mina konsulters liv och det ställer höga krav på mig som ledare.

Bli en av oss!
Söker du nya utmaningar och uppskattar en trygg anställning, bra förmåner, utmanande uppdrag och kunniga och trevliga arbetskamrater?
Då vill vi träffa dig!