Mikael Timerdal förstärker ledningen i Stockholm

Mikael Timerdal tillträder rollen som Konsultchef för Lexicon IT-konsult i Stockholm.

 

Lexicon IT-konsult i Stockholm har de senaste åren haft stark tillväxt och förstärker nu ledningen med Mikael Timerdal. Mikael tillträder rollen som Konsultchef och kommer aktivt att arbeta med att utveckla konsultgrupperingen och hjälpa Lexicon IT-konsults kunder.

Mikael har en har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med IT-konsulter och rekrytering. Mikael kommer senast från rollen som Resource Manager på ZeroChaos och tidigare har Mikael haft roller som kundansvarig & IT-rekryterare på TNG och Poolia IT.

–Det är med stolthet och stor entusiasm jag tar mig ann uppgiften att vara Konsultchef på Lexicon IT-konsult i Stockholm. Jag ser stora möjligheter att ytterligare utveckla vår position till en ledande leverantör av konsulter inom IT-support, IT-drift och Infrastruktur. Jag kommer också att vara delaktig i att fortsätta utveckla vårt tjänsteerbjudande inom IT-support, drift och nät. Det skall bli oerhört spännande att tillsammans med ledningen
få vara med och fortsätta utveckla bolaget. Framförallt lockar Lexicon IT-konsult med sina höga ambitioner, intressanta kunder, kompetenta medarbetare och humana synsätt. Jag hoppas kunna tillföra en hel del genom mina tidigare erfarenheter och kunskaper sedan mina många år i branschen, säger Mikael Timerdal.

– Mikael har en gedigen bakgrund, allt från att sälja och rekrytera till att bygga vinnande konsultteam. Mikael styrka ligger i hans goda samarbetsförmåga och fokus på vad som är bäst för kunden. Mikael är lyhörd för kundernas önskemål och förväntningar och har förmågan att hitta effektiva lösningar, något som uppskattas högt av kunderna. Vi är mycket glada att ha Mikael ombord och står i och med detta ännu bättre rustade för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med våra höga ambitioner, säger Carl Johan Bernadotte, CEO Lexicon IT-konsult.

Lexicon IT-konsult startade 2007 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Lexicon IT-konsult erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i norden inom områdena Servicedesk, IT-Support och Infrastruktur.

Ytterligare information lämnas av:
Carl Johan Bernadotte, CEO Lexicon IT-konsult, cj.bernadotte@lexiconitkonsult.se, 076-307 27 75

Mikael Timerdal, Konsultchef Stockholm, mikael.Timerdal@lexiconitkonsult.se 073-514 11 21

Dela
Twittra

Lexicon IT-konsult byter namn på del av verksamheten till Human IT

Lexicon IT-konsult har det senaste året haft stark tillväxt och byter nu namn på specialistdelen av verksamheten till Human IT för att förstärka och förtydliga erbjudandet till marknaden inom områdena SI/Systemutveckling, Infrastruktur, Business Consulting och Cloud. Lexicon IT-konsult vill med detta namnbyte också förtydliga ett av bolagets viktigaste värderingar, dvs Humanism.

Fortsättningsvis kommer Lexicon IT-konsult, med Carl Johan Bernadotte som CEO, att erbjuda marknaden konsulter och åtaganden inom IT-support, Service-Desk och Infrastruktur.

– Arbetet med namnbytet påbörjades i slutet av förra året och nu är alla förberedelser klara och lanseringen kan ske vilket känns otroligt kul. Med vårt nya namn, Human IT, kan vi öka takten och fortsätta utveckla verksamheten. Human IT har höga ambitioner, intressanta kunder, kompetenta medarbetare och ett humant synsätt, detta bygger vi nu vidare på. Vi har en unik affärsmodell som vi arbetar med vilket gör att man i dagens snabba IT-värld kan tillföra extra värde till kunder och medarbetare genom att snabbt och dynamisk knyta samman behov och kompetens/lösningar. Human IT har kontor och anställda i Malmö, Göteborg och Stockholm. Totalt består verksamheten av 130 anställda, säger Markus Närenbäck, tillträdande CEO för Human IT Sverige.

– Markus Närenbäck tillträder rollen som CEO för Human IT vilket innebär att hela verksamheten kan nyttja Markus kompetens och erfarenhet inom affärsutveckling, IT och Digital Transformation. Markus hade tidigare rollen som lokal CEO i Malmö men tar nu ett Sverigeansvar. Med Markus som CEO för Human IT står vi i och med detta ännu bättre rustade för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med våra höga ambitioner, säger Fredrik Jacobsson, Koncernchef Lexicon IT-konsult och Human IT.

Human IT erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i norden inom områdena Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting.

Human IT har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg och hade 2016 en tillväxt på 19% jämfört med föregående år.

Ytterligare information lämnas av:
Fredrik Jacobsson, Koncernchef Lexicon IT-konsult & Human IT
fredrik.jacobsson@lexiconitkonsult.se, 0735-34 66 98

Markus Närenbäck, CEO Human IT Sverige
markus.narenback@humanit.se , 070- 851 36 11

Dela
Twittra

Lexicon IT-konsult Support – fem anledningar till att jobba hos oss!

Här är de fem främsta skälen till varför vi som jobbar här som konsulter har valt att bli en del utav ett framgångsrikt team!

  • Fast månadslön
  • Kollektivavtal
  • Utmanande uppdrag
  • Utbildning
  • Mentorskap från våra seniora konsulter

Dessutom har vi en arbetsplats där vi bryr oss om våra medarbetare.

Vi söker just nu
Support/onsite tekniker
Helpdesktekniker, firstline och secondline
Drifttekniker
Nätverkstekniker

Ta reda på om du också skulle kunna trivas och utvecklas här. Välkommen med din ansökan:
https://public.app.cinode.com/rekrytering/lexicon-it-konsult/kampanj/

Dela
Twittra