Lexicon IT-konsult Support – fem anledningar till att jobba hos oss!

Här är de fem främsta skälen till varför vi som jobbar här som konsulter har valt att bli en del utav ett framgångsrikt team!

  • Fast månadslön
  • Kollektivavtal
  • Utmanande uppdrag
  • Utbildning
  • Mentorskap från våra seniora konsulter

Dessutom har vi en arbetsplats där vi bryr oss om våra medarbetare.

Vi söker just nu
Support/onsite tekniker
Helpdesktekniker, firstline och secondline
Drifttekniker
Nätverkstekniker

Ta reda på om du också skulle kunna trivas och utvecklas här. Välkommen med din ansökan:
https://public.app.cinode.com/rekrytering/lexicon-it-konsult/kampanj/

Dela
Twittra

Digital Kravhantering, Lexicon IT-konsult lanserar nästa del i sin digitala paketering

Vad menas med Digital Kravhantering – Är det att likställa med Traditionell kravhantering?

I samband med en förflyttning av den digitala agendan krävs en ny typ av kravhantering. Att kunna krav ställa ”rätt” i samband med utveckling av produkter och tjänster är grundläggande för de flesta verksamheteter. Hur man gör detta är ofta betingat av en tradition inom företaget som legat till grund för den framgång man haft så här långt. Digitaliseringen ställer nya krav på hur vi som organisationer förhåller sig till att ta fram nya lösningar. Många branscher drabbas av att nya aktörer slår sig in i etablerade marknader genom att leverera lösningar på ett nytt sätt. I den digitaliserade världen krävs att man tänker annorlunda. Vi på Lexicon IT-konsult har arbetat fram ett koncept på en metamodell för kravhantering som sätter alla kravprocesser i ett företag i ett sammanhang. Vi kallar denna metamodel för REM – Requirement Evolvement Model.

Mer information finns här.

Markus Närenbäck

Mob 0708-51 36 11 markus.narenback@lexiconitkonsult.se

Dela
Twittra

Lexicon IT-konsult lanserar koncept för Digital Tjänstetransformation

Vad menas med Digital Tjänstetransformation – Är det att likställa med Digital Transformation?

Många företag och organisationer har idag en traditionell affärsmodell som ofta baseras på produkter. Produkterna är oftast fysiska men inte alltid och ofta känner man ett tryck från kunderna att ta ett större eller annorlunda ansvar i användandet av produkterna. Det är inte ovanligt att de första signalerna om att en förändring är kommande är tekniska, ofta att man skall leverera från molnet (Cloud Computing) eller leverera på nytt sätt med ny teknik. Då är det viktigt att man börjar i rätt ända och ser över hur man planlägger och genomför den digitala Transformationen. Lexicon IT-konsult har både erfarenhet och koncept för detta arbete och tar gärna en diskussion om vi kan hjälpa till?

Mer information finns här.

Dela
Twittra