Medarbetare berättar
Möt några av våra medarbetare - kanske dina framtida kollegor - och hör vad de har att berätta.

Sandra Andersson

Konsultchefsassistent, Stockholm

"Det absolut roligaste med mitt jobb är att jag får möjligheten att träffa så många olika spännande människor."


  • Vilken typ/kategori av konsult är du?

Jag är ingen konsult. Jag arbetar in-house i rollen som konsultchefsassistent. I min roll stöttar jag konsultcheferna med deras dagliga arbete.

  • Vad har du för roll just nu? Och vad är dina primära arbetsuppgifter

Mina arbetsuppgifter är att lägga ut annonser om lediga jobb, hjälpa konsultcheferna med allehanda saker, dvs ett väldigt varierande jobb. En vanlig dag för mig består av att hjälpa konsultcheferna, planera för medarbetareaktiviteter, planera in utbildningar och annonsering. I mitt arbete är det väldigt viktigt att vi har ett så pass bra samarbete som vi har i teamet. Vi är delaktiga i varandras processer och det innebär att vi kan göra ett proaktivt arbete vara steget före helt enkelt.

  • Vad var det som fick dig att vilja arbeta på Lexicon IT-konsult?

Jag praktiserade på Lexicon IT-konsult under min sista termin på Personalvetarprogrammet och då drev ett mångfaldsarbete. Jag fick förmånen att få en inblick i verksamheten och hur det är att jobba här innan jag började min anställning. När det blev aktuellt att jag skulle börja på Lexicon IT-konsult så visste jag hur det var att arbeta i organisationen och det gjorde att valet var givet för mig.

  • Vad är roligast med ditt jobb?

Det absolut roligaste med mitt jobb är att jag får möjligheten att träffa så många olika spännande människor. Jag gillar även att arbeta under struktur vilket är ett måste för att arbetet ska kunna ske på ett bra sätt som möjligt. Jag gillar också att arbeta i ett bra team vilket jag gör idag så det är ett stort plus.

  • Vad har du för tidigare bakgrund/utbildning?

Jag är utbildad till Personalvetare.

  • Vad är det mest spännande du har lärt dig under din tid med Lexicon IT-konsult?

Det är många olika saker, jag har verkligen lärt mig massor sedan jag började här. Det är mitt första jobb efter min HR utbildning så allt är relativt nytt vilket innebär jag har fördjupat mina kunskaper inom alla mina dagliga arbetsuppgifter. Jag har även lärt mig mycket som sträcker sig längre mina arbetsuppgifter, alla mina kollegor är bra på att dela med sig av tips och erfarenheter vilket är perfekt för mig som är ny i rollen.

Bli en av oss!
Söker du nya utmaningar och uppskattar en trygg anställning, bra förmåner, utmanande uppdrag och kunniga och trevliga arbetskamrater?
Då vill vi träffa dig!