Frida Arlegård förstärker ledningen på Lexicon IT-konsult

2016-06-30: Frida Arlegård tillträder rollen som HR Business Manager för Lexicon IT-konsult koncernen.

Lexicon IT-konsult har de senaste åren haft stark tillväxt och förstärker nu ledningen med Frida Arlegård. Frida tillträder rollen som HR Business Manager för koncernen och kommer aktivt arbeta med HR-frågor, Employer Branding och rekrytering, detta för att ytterligare öka expansionstakten samt kvalitén.

Frida har en har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla Management och IT-konsulter. Hon har jobbat i ett flertal expansiva konsultbolag och har haft huvudansvaret för expansionen i form av rekrytering och employer branding. Hon har även erfarenhet av konsultförmedling och arbetar ständigt med att säkerställa att konsulterna trivs i deras nuvarande situationer. Frida har en värdefull helhetssyn på vad som är viktigt för att nå framgång i konsultbolag då hon tidigare har arbetat både lokalt och internationellt.

– Det skall bli oerhört kul att tillsammans med ledningen på Lexicon IT-konsult få vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Framförallt lockar Lexicon IT-konsult med sina höga ambitioner, intressanta kunder, kompetenta medarbetare och humana synsätt. Den unika affärsmodell som Lexicon IT-konsult arbetar med gör att man i dagens snabba IT-värld kan tillföra extra värde till kunder och medarbetare genom att snabbt och dynamisk knyta samman behov och kompetens/lösningar. Jag hoppas kunna tillföra en hel del genom mina tidigare erfarenheter och kunskaper sedan mina många år i branschen, säger Frida Arlegård.

– Frida är en driven person och har en gedigen bakgrund från IT-branschen, hennes drivkrafter är rekrytering och HR-frågor. Frida som person är väldigt engagerande och hon har förmågan att få både medarbetare och ledningen att arbeta mot gemensamma och utmanande mål, mycket tack vare sin prestigelösa ledarstil i kombination med en positivism som smittar. Vi är mycket glada att ha Frida ombord och står i och med detta ännu bättre rustade för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med våra höga ambitioner, säger Fredrik Jacobsson, Koncernchef Lexicon IT-konsult.

Lexicon IT-konsult startade 2007 och har idag kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Lexicon IT-konsult erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i norden inom områdena Applikation, Infrastruktur och Business Consulting.

Ytterligare information lämnas av:
Fredrik Jacobsson, Koncernchef Lexicon IT-konsult
fredrik.jacobsson@lexiconitkonsult.se, 0735-34 66 98

Frida Arlegård, HR Business Manager Lexicon IT-konsult
frida.arlegard@lexiconitkonsult.se, 072-540 05 22

 

Dela
Twittra